Работи, кои им сметаат на жените во текот на сексот

Според истражувањето кое го спроведе клиничкиот психолог од Универзитетот во Цирих, на жените не им смета ...

3 споделувања

На само 100-150 километри од Македонија, се пронајдени џинови со три очи, високи и по 4,6 метри

Зошто научниците го кријат постоењето на џиновите?

4 споделувања

САД располага со оружје пострашно и од нуклеарното, а истото може да го уништи човештвото за неколку дена

Се ближи времето на програмирано биолошко оружје, а научниците предупредуваат дека тоа би можело да биде еднакво см...

3 споделувања

Дневен хороскоп - 4 март

1 фотографија
2 споделувања

Пристигна одговорот: Колкава е просечната големина на пенисот?

Едно од прашањата кое ја мачеше машката популација беше колкава е просечната големина на пенисот, а на...

1 споделување

levo
desno
ВИДЕО
НАЈСПОДЕЛУВАНО НА FACEBOOK
„Сите размислуваат за менување на светот, а никој не размислува за менување на себе си.“ Толстој

levo
desno
ФОТО-СТОРИИ