објавено во: чет, јан 30th, 2014

Тони Михајловски: Духовит – Животиња у женско WC

Дефинитивно најдобар до сега :)

автор

- една заедничка приказна на неколку луѓе спремни да ги отпочнат нештата од почеток, да внесат нови (размислувачки и опуштени) содржини во македонската сајбер мрежа и да уживаат во тоа. [повеќе..]

напиши коментар

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ретровизор+

Ваши препораки
Close
Ни значи твојата поддршка
Доколку сакаш да нè следиш преку facebook кликни лајк,

во спротивно изгаси ја пораката со ескејп или клик на страна.
Прочитај повеќе:
Screenshot from 2014-10-17 02:47:40
Белизе: Сите рајски убавини на ова место: прелетајте ја џунглата, пливајте со ајкули, уловете вечера…

Кога луѓето помислуваат на тропски рај, мислите веројатно им лутаат...

докумен
Законот на привлекување подетално објаснет (документрец)

Овој документарен филм е изработен според книгата на Лиса Лав...

nod32robot
Сите ние сме роботи

Грег Гејџ во ТЕД видеото подолу ќе ви ја обајсни...

д1
Што е тоа дрон журнализам?

Знаете ли што е тоа дрон журнализам? Дали некогаш сте...

Close
The title of your home page