Хороскоп
12.10.2016 13:15

Дознајте каква жена сте, според месецот во кој те родени

tumblr_n4hze0qp781ttxb55o1_540

Јануари

Јануарските дами се сериозни и конзервативни, но и многу амбициозни. Многу сакаат да критикуваат. Ретко се вадат од кожа, но ако тоа се случи, гледај да не им си пред очи. Не сакаат да си ги покажуваат чувствата, па затоа не очекувајте да ви се умилкуваат како мачки. Тие дозволуваат да им се приближат само луѓе за кои сметаат дека се на нивното интелектуално ниво и кои ги споделуваат нивните погледи на животот.

Февруари

Овие жени имаат апстрактен начин на размислување. Не секој може да ги разбере. Често го менуваат расположението, што значи дека треба да се однесувате кон нив со трпение. Но, затоа се страшно романтични! За саканиот човек би направиле се. Важно е тој да им врати со иста мера. Луѓето што ќе ја изневерат, нема повеќе да ја видат.

Март

Тие се многу симпатични, додека не ги налутиш. Тогаш се во состојба да парчосаат се пред себе. Инаку се посветени и верни. Да живееш со ваква жена е вистинско задоволство. Само вистинскиот маж ќе го согледа тоа. Типично за нив е силна харизма и шарм со кој маѓепсуваат, веднаш штом ги погледнеш. Само што тешко се вљубуваат. Кај нив не поминуваат машките трикови како кај другите жени.

Април

Овие жени се дипломати. Со нив лесно се комуницира, но понекогаш знаат да се самосожалуваат. Затоа треба да им посветувате поголемо внимание. Во повеќето од нив се крие страшно голема љубомора, која штом избувне, парчосува се околу себе. Но, ако ја спечалите довербата на априлската девојка, таа ќе ве направи најсреќниот маж на планетата. Не ја отвора душата пред сите, само пред оние кои заслужуваат.

Мај

Многу упорни и верни до крај на своите принципи. Дамите родени во мај се многу убави, во физичка смисла. Но во комбинација со тешкиот карактер, стануваат опасни за секој маж, кој ќе се вљуби во нив. Овие жени, мажите додека се живи ќе ги паметат.

Јуни

Мошне љубопитни девојки. Многу креативни и комуникативни. Само што немаат влакна на јазикот и често ги повредуваат останатите. Но, тие сметаат дека така е правилно – подобро вистината во очи, отколку зад грб. Нема да е лошо да научат пред да зборуваат, прво да мислат. Во љубовта се многу опасни играчи. Мажите се пластелин во нивните раце.

Јули

Jулските девојки се многу мистериозни. Не дозволуваат секој да им се приближи. Освен тоа се многу чесни, ретко ќе ги видите да се фалат и да се перчат, без разлика што се многу интелигентни, убави и на повисоко ниво од останатите. Не сакаат конфликти и се љубезни со сите. Често страдаат по минатото. Ако оваа жена се вљуби во вас, најголемата грешка ќе ви биде ако ја изневерите. Ќе тагувате по неа, но ќе ја изгубите засекогаш.

Август

Уникатна комбинација од големо срце и …егоизам! Не си играјте со овие дами, зошто порано или подоцна таа ќе ве победи. И покрај тоа што се весели и со неверојатно чувство за хумор, тие не дозволуваат никој да им се качи на глава. Ако тоа се случи, така ќе ве суредат, што нема да знаете што ве снашло. Сакаат да бидат во центарот на вниманието. Никогаш не страдаат од недостаток на машко внимание. Мажите губат глава во нивно присуство.

Септември

Тие се мили, дисциплинирани, прекрасни девојки. Но никогаш не простуваат на оној што ќе ги изневери. Затоа внимавајте да не ги повредите, бидејќи гадно ќе ви се одмаздат. Нема да знаете што ве снашло. Септемвриските девојки сакаат долги врски. Тие не се девојки за една ноќ. Од друга страна се многу критични кон партнерот и бараат од него да ги исполнува сите нивни барања. Мажот што ќе се докаже, тој ќе ја освои. Умот не и дозволува да направи грешка, дури и кога срцето сака.

Октомври

Жените родени во октомври имаат железен карактер, демонстрираат сила и независност. Но од друга страна се многу емоционални . Ретко плачат пред други луѓе, но кога се сами, си ја отвораат душата и она што го кријат од светот. Тие се ултра интелигентни и знаат дека не е добро да си ја разголиш душата пред сите, знаејќи дека луѓето знаат да злоупотребат со тоа. Овие жени можат да ги покорат и најсилните карактери. Другите жени често ги мразат бидејќи им завидуваат.

Ноември

Ноемвриската дама секогаш е еден чекор напред пред сите останати. Знаат да ве прочитаат веднаш и ја препознаваат лагата од километри. Не можеш и не треба да си играш со овие жени. На крај, ќе го изедеш подебелиот крај. Штом го покорат срцето на некој маж, засекогаш оставаат трага и белег во него. Важна работа што треба да ја знаете за овие жени – ако не сте подготвени да ја слушнете вистината, никогаш не ги прашувајте за мислење.

Декември

Нетрпеливи, премногу брзи, но родени со многу среќа. Овие девојки секогаш наоѓаат начин како да излезат од било која ситуација како победници. Со нив е многу забавно. Знаат како да ви го подигнат расположението. Обично, потребни се само неколку минути за да ве освојат. Нивното срце е големо, луѓето понекогаш ги повредуваат, но затоа Господ е на страната на овие жени и на крај секој го добива заслуженото.