Патувања
09.11.2016 11:24

Кој е најдобриот хотел во Банско?

top-10-hoteli-vo-bansko-001

Банско стана дестинација кон која сите се упатуваме кога сакаме да го искористиме продолжениот студен викенд или да одмориме за време на зимските празници.

top-10-hoteli-vo-bansko-001

Некои одат за снегот, за зимски спорт, додека други сепак остануваат во удобноста на спа центрите кои ги нудат хотелите.

Таму ќе најдете еден куп хотели, но како да го одберете најдобриот?

top-10-hoteli-vo-bansko-1

top-10-hoteli-vo-bansko-3

top-10-hoteli-vo-bansko-2