Забава Интересно
20.11.2016 13:08

Жежок лезбејски секс во студентски дом во Скопје

31291-stiv-naumov

Младоста е сплет на различни сфаќања и погледи на општеството, но во се треба да се има мерка“, вака го започнува разговорот 21 годишната студентка која престојува во еден од студентските домови во „Автокоманда“, Скопје.

Пред неколку денови во собата до нејзината се вселила нова студентка, кој се преместила од друг студентски дом. По само неколку дене откако се доселила новата станарка во студентскиот секоја ноќ од таа соба се слушаат невообичаени гласови.

„Пред некој ден седиме во соба со цимерката и други дечки од студентскиот, кога почна да се лупа по ѕидот и да се слушаат невообичаени крици и звуци од водење љубов и луд секс. Малку чудно ни делуваше дека сепак беше 20 часот. Почнавме да се смееме, а „забавата“ од другата соба ни по 2 часа не престануваше. Некој од машките искоментира, што маж ќе беше два саати без прекин“, продолжува да раскажува С.М.

Цела ноќ не заспале од ваквата атмосфера. Биле премногу љубопитни да видат кога и како ќе заврши акциајта. Пред полноќ од соседната соба излегле две девојки, од привично очекуваното да се појават момче и девојка. Ситуацијата од таа ноќ се повторува веќе неколку денови, потврдува С.М. и нејзините цимерки.