Со здрава исхрана до совршено тело

ins-1

Ана Чери е омилената фитнес инструктора на мажите но и на жените.

Кој еднаш ќе ги види нејзините облини, нема лесно да ги заборави. Ана Чери е омилената фитнес инструктора на мажите но, и на жените. Атрактивната Ана со цел да им помогне на девојките и жените да го обликуваат своето тело, токму како нејзиното, покрена линија на здрава исхрана.