Животен стил Стил
06.12.2016 10:10

Погледнете го девојчето со најубави очи

devojce-27

Anastasiya Knyazeva има само 5 години, а благодарение на сините очи веќе е модел и има преку 300.000 следбеници на инстаграм. Не е изненадување ако кажеме дека е од Русија, и не е кукла – вистинска е.

devojce-1 devojce-10 devojce-11 devojce-12 devojce-13 devojce-14 devojce-15 devojce-16 devojce-17 devojce-18 devojce-19 devojce-20 devojce-21 devojce-22 devojce-23 devojce-24 devojce-25 devojce-26 devojce-27 devojce-28 devojce-29