Интересно
10.01.2017 21:28

Снајперисти на ИСИС опколија војник, она што тој го направи неколку секунди подоцна е неверојатно

specijalisti

Еден американски војник во Ирак се најде во многу тешка ситуација, откако на него почнаа да пукаат снајперисти на „Исламска држава“.

Војникот најде засолниште меѓу две големи карпи, но мораше да продолжи понатаму.

Во обидот да си го спаси животот напамет му дојде една генијална идеја.

На овој линк , погледнете на кој начин успеа да се искраде од непријателскиот оган.