Ужасна исповед на анонимно момче: Водевме љубов, а во еден момент помислив дека е…

eopgoprwhge

Се и сешто се случува под чаршавите, но оваа приказна подеднакво е страшна и смешна.

За време на секс со многумина понекогаш се случуваат некои необични ситуации, но ова анонимно момче доживеално нешто што никој не би го преживеал.

Водел љубов со девојката, но светлото билоз изгасено и тој не сфатил дека партнерката му се онесвестила.

– Продолжив со акцијата… по 15 минути сфатив… мислев дека само лежи мирно. Меѓутоа, кога сфатив дека не е при свест па помислив дека умрела, открива момчето.

Не му паднало на памет да и го провери пулсот или дали дише, туку испаничено побегнал.

– Мислев дека некако сум ја убил и побегнав. Можете да замислите како ми беше кога „мртвата девојка“ утредента ми се јави да ме праша зашто исечзнав. Да скратам со приказната се воспоставило дека станува збор за есктремен замор и од мачнина се онесвестила.