Црвен тепих
18.01.2017 19:34

Поранешната девојка на синот на Аркан приведена во Париз

oisijdjpog

Водителката и поранешна девојка на Вељко Ражнатовиќ, Ксенија Бујишиќ, приведена е во Париз.

Ксенија била приведена на разговор во Франција, а детален извештај дала и на следбениците на Инстаграм.

-Париз го гледаме од ќелија. Кога патуваш со лудаци завршуваш во имиграционо на информативен разговор. Убаво јас велам дека мојот живот е хорор филм – напишала Ксенија.