Само во салоните на АМЦ: 24 рати без камата со кредитните картички на Стопанска и НЛБ банка

амц

Акцијата важи до сабота 4-ти февруари. Побрзајте.

Акцијата важи за целиот асортиман на АМЦ, посебно за артиклите кои се на промоција, кои може да ги погледнете на www.amc.com.mk и директно во салоните на АМЦ.

Огромен број смарт телефони, телевизори и лаптопи по супер промотивни цени.

Ве очекуваме, искористете го и празничниот ден, купете нова технологија по супер цени.

АМЦ – вистинско место за нова технологија
www.amc.com.mk