Врие специјалци во центарот на скопје – еве што се случува!

специјалци

Голем број на специјалци се распоредени утрово во централното градско подрачје.

Точно се лоцирани околу Судот, а сообраќајот кај раскрсницата кај Мавровка е регулиран. Имено, се работи за рочиште во рамките на судскиот процес за Диво Насеље.

Оваа слика во Скопје е добро позната од рочиштата во изминатите неколку месеци. Исто така претходно блокада имало и на други улици во центарот на градот.