Нова секси поза на Инстаграм – погледнете што почнаа да прават жените

01

Одвреме – навреме една популарна поза на социјалните мрежи се менува со друга, најчесто провокативна.

Нова, но сигурно не и последна во серијата е позата која ги покрива и открива градите истовремено. Оваа поза, минатата година ја промовираше Ирина Шаек.

Потоа следуваше затишје, па сега повторно е популарна.

Со оглед на тоа дека Ирина беше прва која позираше, заслужува да ја погледнеме и нејзината фотографија ама и онаа на Џеј Ло.

02

03 04