Автомобили
05.03.2017 23:34

Комбе кое во себе крие импресивна тајна

Neprobojni-kombi-1-620x350

Lexani Motocars е компанија со потекло од Калифорнија, а нивното комбе “Ambnassador” е всушност модифицирано комбе “Sprinter” на Mercedes.

Компанијата Lexani Motocars претстави комбе кое е отпорно на куршуми, а во себе има и златен тоалет.

Neprobojni-kombi-4-670x374

Lexani Motocars е компанија со потекло од Калифорнија, а нивното комбе “Ambnassador” е всушност модификувано комбе “Sprinter” на Mercedes.

Покрај златното WC, во ова комбе се наоѓаат и седишта од вистинска кожа кои се дизајнирани од италијански дизајнери, поддршка за одржување на видео-конференција, кујна, таблети, еспресо машина и под од мермер.

Neprobojni-kombi-2-670x447

Вратите на ова возило се отпорни на рафална стрелба, а комплетното комбе може да издржи и експлозија од граната.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи: