Мојот дом
07.03.2017 23:10

ИКЕА го реши проблемот на милиони луѓе, кога е во прашање мебелот во домот

ikea-furniture-snaps-without-tools-2

Отсега, при склопувањето на мебелот, нема да ви бидат потребни никакви алати.

Зошто ИКЕА е број еден производител на мебел во светот, покажуваат и нивните иновации кои стануваат реалност за милиони луѓе ширум светот, нивната ефикасност, и ниска цена, ги направи доминантни на пазарот.

Отсега, при склопувањето на мебелот кој ќе го купите од ИКЕА, нема да ви бидат потребни никакви алатки, завртки или пак лепак. Доволно е само да ги склопите парчињата кои би составиле една целина.

За што подетално се работи, можете да погледнете на фотографиите во продолжение:

ikea-furniture-snaps-without-tools-1 ikea-furniture-snaps-without-tools-2 ikea-furniture-snaps-without-tools-3 ikea-furniture-snaps-without-tools-4 ikea-furniture-snaps-without-tools-5 ikea-furniture-snaps-without-tools-6 ikea-furniture-snaps-without-tools-8 ikea-furniture-snaps-without-tools-9 ikea-furniture-snaps-without-tools-10