Неколку пози кои ќе го направат вашиот пенис поголем

61325031-seks

Интензитетот и уживањето се загарантирани!

Малите пениси се ноќна мора на мажите, а тоа може да ја наруши нивната самодоверба. Иако стручњаците тврдат дека големината на пенисот нема влијание врз квалитетот на сексуалниот живот, сепак ние ви предлагаме три пози кои се погодни за уживање со не така “надарен” маж.

1. Мисионерска секси поза на нов начин

Мисионерска поза со прекрстени нозе, многумина веројатно ја немаат ни пробано. Во неа жената е на грб легната, а мажот и ги држи нозете прекрстени во воздух. Стручњаците велат дека оваа невообичаена поза вреди да се испроба, бидејќи пенетрацијата е навистина интензивна.

2. Склопчена секс поза

Поза во која сте склопчени, а тој е позади вас, е добра од повеќе причини. Многу е интимна поради интензивното допирање, а чувството е зголемено бидејќи пенисот изгледа поголем.

3. Поза “Магична планина”

За интензивно чувство на поголем пенис, може да пробате уште една поза одпозади. Поставите перниче под стомакот и легнете со собрани нозе. Партнерот позади вас исто така со собрани нозе. Со нежно наведнување кон вас, интензитетот и впечатокот за големината се загарантирани.