Црвен тепих
09.03.2017 16:04

Вака изгледа најубавата министерка

76738-edita3_a822_1000x1000

Пејачката Едита Арадиновиќ блесна на снимањето на модниот едиторијал за српски Телеграф и уште еднаш покажа зошто се смета за една од најсексапилните пејачки.

На прашањето како функционира нејзината врска со момчето, на далечина, Едита со насмевка одговорила:

– Функционираме одлично, затоа што навистина се сакаме, искрени сме и чесни еден со друг. Порано се зборуваше дека врска на далечина не може да успее, но по мое мислење тоа е беспотребно да се генерализира и е сосема индивидуална работа.

76738-edita3_a822_1000x1000

„Министерката“ добила навистина тежок избор – да избере меѓу Милица Павловиќ и Рада манојловиќ, а Едита за Милица рекла дека е страсна и гори на сцената, додека Манојловиќ карактеризира „чист секс“…