Црвен тепих
09.03.2017 18:41

Лила Филиповска во издание какво што не сте ја виделе досега

1lila-filipovska

Лила Филиповска се фотографираше во домашна атмосфера со топлинки и шолја кафе.

Таа се покажа во издание во какво што не сме ја виделе до сега.

screenshot1-90il78o87o87