Црвен тепих
09.03.2017 16:34

Погледнете како изгледаат родителите на Цеца

ceca-glavna-nakit-108795

Цеца е најпопуларната пејачка на овие простори, а нејзините деца Вељко и Анастасија се повеќе познати од многу естрадни личности.

 Сепак Цеца не падна од небо, таа има родители кои не се експонираат премногу во јавноста. Мирјана и Слободан Величковиќ успеале да ги фотографираат на пролсавата на 18 роденден на Анастасија Ражнатовиќ. Погледнете и пресудете сами на кого личи Цеца:
ceca-roditelji