Балкан
13.03.2017 12:24

Вистинско медицинско чудо се случи во Србија

daniela-2-

Жената за прв пат ја видела својата ќерка.

Даниела Ковачевиќ од Војводина, Србија, паднала во кома за време на породувањето во 2009 година.

25 годишната Даниела ги изненадила докторите од болницата кога се пробудила. Даниела за прв пат ја видела и својата ќерка Марија која сега има 7 години.

Ова е фотографија од  Даниела пред 7 години.

Опоравувањето е доста споро, но ние не губиме надеж дека нашата ќерка ќе биде нормална повторно, изјавиле родителите на Даниела.

Даниела е моментално на лекување во Германија но за да го продолжи лекувањето и се потребни 50 000 евра. Семејството се андева дека ќе ги собере потребните средства.