Од две палети, го направил најсовршеното нешто за својот двор (видео)

jhkhh

За време на летните денови постојно бараме освежување и ладовина под некое стебло. Јујтуберот Кип Кеј ќе ви покаже како од две стари дрвени палети да направите совршена работа за летните денови.

Резултатот ќе ве воодушеви, а постапката е толку е едноставна!