Гледаше како тренерот му ја фаќа девојката за меѓуножјето а таа ужива:Па тие имаат секс!

teretanax

Момчето на директен пренос гледаше како неговатс девојка вежба со личниот тренер,а кога тој почна да ка допира блиску до нејзините интимни делови, не му беше лесно

Благо кажано,тренерот згодната девојка ја местеше,допираше,но таа во сето тоа уживаше и стенкаше…

– Хеј,па тие практично имаат секс,преку облека- во еден момент извика запрепастеното момче,кој непрекинато правеше шокирани гримаси.На крајот рече дека мисли да раскине со девојката,иако му кажала дека му спомнала на тренерот дека има дечко,и дека тренингот секогаш изгледа вака.