Погледнете кој има најголем пенис…Направена е анализа според големина на пенис во светот

mapa-na-svetot-spored-goleminata-na-penisot-1

Очигледно, луѓето се опседнати со бројката, независно од полот.  Токму затоа беше направена мапата на светот според една малку необична мерка – големината на пенисот на мажите.

Бројките на мапата се изразени во инчи, а во левиот агол од мапата ќе ги пронајдете и сантиметрите.

Апсолутните победници од оваа категорија се земјите означени со темно црвена боја.
mapa-na-svetot-spored-goleminata-na-penisot-2