Само со овој детал за време на секс може да заклучите дали вашата сакана ве изневерува

505010

Можеби мажите навистина повеќе изневеруваат, но изневеруваат и жените. И додека некои припадници на посилниот пол тоа го прават само поради забава, жените најчесто изневеруваат поради друга причина.

Експертите тврдат дека тоа е уверлив доказ за неверството на жената.

Иако можеби мажите се оние кои повеќе изневеруваат, тоа не значи дека и жените не изневеруваат. И И додека некои припадници на посилниот пол тоа го прават само поради забава, жените најчесто изневеруваат поради друга причина.

Имено, зборуваме за фактот дека нивниот партнер не им обрнува доволно внимание и не им ја дава почитта која ја заслужуваат, па припадничките на понежниот пол одлучуваат да го побараат тоа што им недостасува кај друг маж.

А, сега, истражувачите забележале важна врска помеѓу неверството и глумењето на женски оргазам, а истражувањето опфатило 138 жени и 121 мажи во хетеросексуални врски.

Така, жените да одговорат на прашањата колку чести и интензивни оргазми доживуваат, а мажите требало да одговорат колку често нивната партнерка доживува оргазам.

На тој начин истражувачите дошле до заклучок дека колку почесто жената глуми оргазам, толку е поверојатно дека го изневерува својот партнер.