Дознајте во кој градови низ светот има најмногу секс

news-57bfea873eb4e

Истражувањето е спроведено на мобилна апликација за возрасни Laveeza и таа ги одреди градовите во кои се има најмногу секс. Резултатите се базираат на одговорите на 450.000 луѓе на возраст меѓу 18 и 70 години од 200 различни градови низ целиот свет, прецизира британскиот Daily Star.

Истражувањето е засновано на различни фактори, меѓу кои сексуална активност, употреба на секс играчки, рамноправност меѓу половите, пристап до контрацептиви, склоност кон сексуални експерименти и други.

Во листата спаѓаат пет европски градови, а таа е предводена без изненадување, од главниот град на љубовта – Париз.

Видете ги топ 10-те на градови во светот во кои има најмногу секс:

1. Париз, Франција
2. Рио де Жанеиро, Бразил
3. Лондон, Велика Британија
4. Лос Анџелес, САД
5. Берлин, Германија
6. Њујорк, САД
7. Сао Паоло, Бразил
8. Лас Вегас, САД
9. Ибица, Шпанија
10.Амстердам, Холандија