Големи поплави во Чаир (ФОТО+ВИДЕО)

Nevreme-skopje-16-Custom-520x379

Попладнево невремето во Скопје, ги поплави улиците во Чаир.

Погледнете како изгледа:

1-142 2-99 3-50 4-16 5-17 6-7

Во продолжение погледнете Видео: