Од девет палети, го направил најсовршеното нешто за својот двор (видео)

10418479-564173917064056-6700078212119641776-n

Летото е време за интересни и забавни проекти, а не постои ништо подобро од сопствен базен. Доколку немате вишок пари за скапи базени, тогаш можете да искористите дрвени палети и со малку работа и труд да направите прекрасен базен за летните денови.

Потребни ви се 9 палети, фолија, штици и малку волја: