Новости
22.07.2017 20:38

Што се случува во моментов во центарот на Скопје?

timthumb

На Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ предмалку објавени се фотографии од автобус кој гори на Рекорд во Скопје.

Членовите на групата пишуваат дека брзо дошла противпожарна служба. Нема дополнителни информации за настанот и се уште не е позната причината поради која возилото се запалило.