Македонија
02.08.2017 19:31

Веќе две недели беснее огромен пожар во Македонски брод, нема да поверувате што се случува таму…

20431629_10214056365273283_493325305294889288_n (1)

Гори селото Тревобје.

Со сета добиена помош од надлежните, огнената стихија не стивна, напротив влезе во селото. Потребни се авиони и хеликоптери постојано да гасат. Според жителите, тие правеле паузи по 3 или 4 часа.

Погледнете што се случува таму во моментов…