Македонија
10.08.2017 14:33

Погледнете какви температури ја очекуваат Македонија во наредниот период

gfs-0-72-1

По овој ЕКСТРЕМНО ТОПОЛ Африкански бран од сабота навечер следува ГОЛЕМА промена на времето проследена со засилен северен ветер и локално НЕВРЕМЕ.

Температурите на воздухот само преку ноќ се очекува да паднат дури за повеќе од 10 степени со што ова многу лошо ќе влијае врз граѓаните.

До вечерва следува детална анализа на времето поврзана со ГОЛЕМАТА промена на времето која што ни следува за викенодт но исто така ќе следува и ВОНРЕДНА БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА.