Македонија
11.08.2017 17:05

Откриени шокантни податоци за пратениците на СДСМ: Погледнете колку пари земаат секој месец

sobranie4dxhx

Алчноста кај пратениците на СДС ја надминува секоја граница, изживувајќи се со народните пари, притоа трошејќи ги на луксузи кои никогаш не ги имале, или би биле способни самите да ги направат

Освен Тунтев, пратеникот на СДС од Охрид, и пратеничката од Берово, Шахпаска земала 2.400 евра за 3 месеци на име патни трошоци иако имала стан во Скопје, па не морала да троши толку многу пари.

Но, како и Тунтев, таа иако не патува за Берово секој ден и претстојува во Скопје, парите ги зема приложувајќи лажни информации за нејзините патешествија.